mandag den 29. marts 2010

Livet i landet Grotesk


Vi følger drengepigen Laila, der vokser op i en landsby på Nordfalster. Her skal man hyle med de ulve, man er iblandt, men Lailas hyl er altid anderledes end de andres og derfor bliver hun kanøflet. Faderen er svag og moderen, der er psykisk ustabil, dominerer hjemmet med sin utilregnelighed.Efter den angstfyldte barndom gør Laila oprør både i skolen og i hjemmet og flytter efter mange konflikter hjemmefra som 16-årig.Som 18-årig går Laila ind i forholdet til den 7 år ældre Lene, der er alkoholiker og psykisk syg. Da forholdet går i stykker er Laila 33 år og sulten efter nye oplevelser. Hun bevæger sig ud i det farverige homomiljø. Endelig skal den spildte ungdom opleves og livet skal for alvor til at begynde…Livet i Landet Grotesk er en fortælling om en kvinde, der efter en angstfyldt barndom og en meget svær ungdom ser sine dæmoner i øjnene og på trods af sin fortid insisterer på at skabe sig et meningsfuldt liv.

Livet i landet Grotesk blev udgivet første gang i maj 2008. Den udkommer snart igen i nyredigeret udgave. Ønsker du at læse den gamle udgave kan du låne den på biblioteket:

Bibliotek.dk



Ansigt

Mit ansigt er ikke mit ansigt jeg plejede at kende mit ansigt og selvom det godt nok forandrede sig lidt med tiden fordi alderen ændrer os ...